Over mij

Ola, ik ben Remco personal trainer van empower training en coaching. Vanaf vroegs af aan heb ik altijd al affiniteit gehad met sporten. Pas op latere leeftijd heb ik pas echt de doorslag gegeven om hier mijn werk en passie van te maken. Toen ik begon in de fitness industrie kwam ik veel sporters tegen die wel iets wilde bereiken maar hier door excuses of door geen prioriteit hier niet mee aan de slag zijn gegaan. Dit was voor mij de doorslag dat ik zelf aan de slag ging om juist de mensen te begeleiden die: – moeite hebben met hun voeding. – die sporten als iets extra’s zien ipv als prioriteit om gezond en fit te zijn.

Sporten is altijd leidraad geweest in mijn leven. Vanaf een jaar of 10 waterpolo en zwem ik meerdere dagen in de week en had ik meerdere wedstrijden in één weekend. Zelf vind/ vond ik trainen ook niet altijd leuk maar doe ik dit toch omdat ik weet dat ik hierdoor fitter en gezonder in mijn lichaam ga zitten. En hierdoor juist meer energie in mijn werk kan geven, aanwezig kan zijn in gesprekken en me jaarlijks jonger voel.

Nadat ik nog 2 jaar de Hotelschool heb gedaan op de rooi pannen ben ik alsnog geswitcht naar het Roc fitness en gezondheid in Tilburg. Hier ben ik mijn passie en liefde voor sporten en fitness pas echt gaan ontwikkelen. Nadat ik de opleiding had afgerond ben ik me op mentaal en fysiek vlak blijven ontwikkelen. Door deze constante groei weet ik dat iedereen een levensstijl kan ontwikkelen die vol te houden is.