Ieder kind mag gezond zijn!

Ik ben geboren in 1992 en kreeg in de eerste twee jaar al veel te voorduren. En niet alleen ik maar ook mijn ouders hebben dit allemaal mee gemaakt. Nu mag ik mezelf gezond en fit voelen, maar hier doe ik ook alles aan. Ik weet wat een fit maar vooral gezond lichaam met je kan doen. Je kan zoveel meer uit je leven halen. Al is het 1 jaar, 5 jaar, 10 jaar of 50 jaar. Je gezondheid is het belangrijkste en dat begint al als je klein bent. Ik mag nu van geluk spreken dat ik er niet extreem veel last van heb, maar weet niet hoe ik me had gevoeld als het de andere kant op was gegaan.

Daarnaast geef ik veel trainingen aan kinderen bij mijn vereniging. En daar merk ik dat wanneer je gezond mag zijn de kinderen blij zijn. Wat voor niveau ze ook spelen de plezier in sport is hierbij het belangrijkste. De motto van onze vereniging is dan ook niet voor niets: Ieder lid op zijn niveau naar de top.

Ik wil me dit jaar dan ook inzetten voor een goed doel. En alle beetjes helpen hierbij. Hiervoor heb ik twee acties gemaakt:

  1. Van ieder lid dat bij mij traint zal ik een gedeelte opzij zetten.
  2. In december zal ik een Challenge doen die ik tegen die tijd verder zal toelichten.

Wil jij ook een donatie doen of kom je eens kennismaken?

https://www.etz.nl/In-het-ziekenhuis/Faciliteiten/Muziekids-Studio

Contact