Jeannette 10 dagen vasten

Jeannette ken ik nu al een aantal jaar. In het begin heeft ze me vaak en veel geholpen met het opbouwen van mijn netwerk en het maken van foto’s. Ze is zelf beroepsfotograaf @studio1974 (klik gerust op de link om haar foto’s te zien) en heeft ze al meerdere foto’s van mij gemaakt. Onder andere die je nu ook op mijn website tegenkomt. Sinds vorig jaar is ze bij mij aan het trainen Viel wel af maar bleef op een gegeven moment hangen met haar gewicht. Dat is opzicht geen probleem, maar ik merkte aan haar dat ze toe was aan een (positieve) boost. Ze is daarom gestart met een variant van ”Sport Vasten”. Wellicht wel bekend? Lees hieronder wat haar ervaring hierover was.

De storie van Jeannette


Al drie kwart jaar sport ik met veel plezier bij Remco.
In het begin snel wat kilo’s kwijt geraakt, maar daarna eigenlijk niet meer.

Ondanks dat je weet dat je lijf wel veranderd van vorm.
Is het toch leuk als je ook resultaat ziet op de weegschaal.
Dus ik gaf aan dat ik toch wel even iets wilde gaan doorbreken.
Is goed zei Remco, dan gaan we je lijf resetten en ga je vasten.
Ik zei gelijk ja, eigenlijk niet wetend waartegen.
Sportvasten is een programma van 10 dagen waarbij je precies kan zien wat je moet eten en wat je moet doen. Dat vond ik super fijn en lekker duidelijk.

Elke dag 30 minuten sporten, ook goed te overzien. Ik ben begonnen met 30 min fietsen bij de sportschool en toen die dicht gingen een uur flink door

wandelen buiten. En tijdens het wandelen maakte ik gelijk een paar foto’s.

Drie dagen afbouwen met eten, daarna 3 dagen sappen (en ik heb er zelfs 4 van gemaakt) en dan 4 dagen weer het eten opbouwen.

Het lijkt misschien zwaar, maar ben er inmiddels van overtuigd dat het volledig tussen je oren zit. Als je de juiste mindset hebt, kan iedereen dit doen. Ik wilde zo graag een verandering in mijn lijf teweegbrengen, dat ik daar heel veel voor over had. En ik wilde dit koste wat kost 100% volgen en volbrengen. En dat heb ik ‘gewoon’ gedaan.

Het heeft mijn lijf in beweging gebracht en ga doorknallen in het nieuwe jaar om daar te komen waar ik wil zijn.

En dat wandelen? Dat is verslavend en gelijk een uitdaging om dit een jaar rond te blijven doen: Elke dag!!

Remco, jij bedankt voor de goede begeleiding, dat heeft me ook zeker geholpen!