Remco

Hola, mijn naam is Remco ik ben personal trainer van Empower training & coaching.

Sinds jong heb ik al affiniteit gehad met sporten. Op latere leeftijd werd ik me bewust dat ik de passie voor sport om wilden zetten van hobby naar werk. Om mensen net zo enthousiast te maken over de vormen van sport.

Ik begon niet direct met een studie die aansloot bij mijn huidige goals en visie.

Ben begonnen met de opleiding van 2 jaar aan de Hotelschool op de Rooi Pannen waarnaar ik  vervolgens de opleiding aan het ROC fitness en gezondheid in Tilburg had afgerond.

Gedurende deze opleiding kwam mijn passie/liefde voor sporten en fitness pas echt weer naar boven. Ik ben na de ROC opleiding bezig geweest met het volgen van verschillende cursussen om mijn deelnemers te coachen op mentale en fysieke vlakken.

Door mijn ervaring heb ik mijn eigen groei en kennis gestimuleerd. Dit zorgt voor constante groei van de kern vlakken voor mijn eigen bedrijf: Training, voeding, coaching, mindset en leefstijl.  Door de opgedane ervaring die ik over de jaren heen, kan ik zeggen dat iedereen een levensstijl kan ontwikkelen die vol te houden is.

Toen ik begon in de fitness industrie kwam ik veel sporters tegen die allemaal wel iets wilde bereiken.  Maar wat me op viel was dat velen door hun prioriteit ergens anders te leggen en excuses of redenen verzonnen om een training of sessie over te slaan.

Dit was voor mij de doorslag dat ik zelf aan de slag wilden gaan om juist mensen te begeleiden die:

– Moeite hebben met hun voeding.

– Die sporten als last zien om gezond en fit te zijn.

Daar wil ik iets aan doen om de volle potentie uit iedere sporter of individu te halen.

Dit met de reden dat sporten bij mij de leidraad geweest in mijn leven. Vanaf een jaar of 10 waterpolo en zwem ik. Gemiddeld lig ik 4 dagen in het zwembad en train ik 2/3 keer full body in de week.

Mijn quote:

“WIE je bent bepaal jij, niet je verleden”

Positieve gevolgen van het toch gaan trainen zijn: dat ik meer energie heb om aan mijn werk te geven en ik kan mensen met al die energie nog beter begeleiden.