Algemeen

Een verzameling van motiverende en inspirerende succes verhalen of een interessante blog waarin wij jouw informatie geven.

5-1-2024

Het verhaal van Claudia, waarin ze je iedere 2 weken mee neemt in haar ervaring met de begeleiding van Empower training en coaching.

Nu ook benieuwd? Klik hier om haar blog te lezen.

 


Benieuwd naar alle getuigenissen? klik op onderstaande link

Klik hier

 

21-2-2022

Getuigenis Jeannette: Sinds begin Februari zit ik wekelijks bij een groep enthousiaste ondernemers in de ochtend te netwerken. En afgelopen donderdag kreeg ik iets bijzonders van Jeannette. Ze is nu meer dan één jaar deelnemer bij mij. En ze zette me afgelopen donderdag in het zonnetje door middel van een getuigenis.

Klik hier om de volledige getuigenis te zien


31-12-2021

Empower training en coaching heeft 5 pijlers waar ik me op richt.

  • Voeding
  • Training
  • Mindset
  • Coaching
  • Leefstijl (werk/ privé/ rust)

Waarom vind ik deze 5 pijlers zo belangrijk. Klik hier om verder te lezen


3-1-2022

Jeannette ken ik nu al een aantal jaar. In het begin heeft ze me vaak en veel geholpen met het opbouwen van mijn netwerk en het maken van foto’s. Ze is zelf beroepsfotograaf @studio1974 (klik gerust op de link om haar foto’s te zien) en heeft ze al meerdere foto’s van mij gemaakt. Onder andere die je nu ook op mijn website tegenkomt. Sinds vorig jaar is ze bij mij aan het trainen Viel wel af maar bleef op een gegeven moment hangen met haar gewicht. Dat is opzicht geen probleem, maar ik merkte aan haar dat ze toe was aan een (positieve) boost. Ze is daarom gestart met een variant van ”Sport Vasten”. Wellicht wel bekend? Lees hieronder wat haar ervaring hierover was.

De storie van Jeannette 10 dagen vasten